Ciasta

Tulipan

20,50 zł
Brutto
Ilość

Opis produktu

Kolorowa babka z dodatkiem maku, kakao, budyniu i kisielu.

Waga: 700g

Składniki

Składniki alergiczne zaznaczone są w składach czcionką pogrubioną i podkreśloną.

Składniki: mąka pszenna typ 500; woda; margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, słonecznikowy; emulgatory: lecytyny słonecznikowe, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; preparat serwatkowy: mleko; sól; aromaty; kwas cytrynowy; witaminy A i D; barwniki: karoteny); jaja; cukier kryształ; olej; cukier wanililowy, mak, kakao, kisiel wiśniowy (skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, aromat, barwnik: koszenila); proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; mąka pszenna; substancja spulchniająca: difosforan disodowy)