Ciastka deserowe
Jabłkowo-orzechowe
Opis produktu
Połączenie biszkoptu orzechowego z masą śmietanową, ciastem jabłkowym oraz polewą czekoladową z dodatkiem orzechów.
Waga (1 szt): ok. 1100 g
Wymiary blachy (4szt): 30 cm x 40 cm
1 szt to 1/4 blachy
2 szt to 1/2 blachy
4 szt to całe ciasto
Składniki
Składniki alergiczne zaznaczone są w składach czcionką pogrubioną i podkreśloną.
Składniki : mąka pszenna typ 500; margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, słonecznikowy; woda; emulgatory: lecytyny słonecznikowe, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; preparat serwatkowy: mleko; sól; aromaty; kwas cytrynowy; witaminy A i D; barwniki: karoteny); jabłko prażone (jabłka, cukier, stabilizator: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); cukier; jaja; mleko; masło (śmietana; tłuszcz palmowo-kokosowy; aromat; barwnik: karoteny); orzechy włoskie; kwaśna śmietana; budyń waniliowy (skrobia ziemniaczana; skrobia kukurydziana; mąka pszenna; aromat; barwnik: kurkumina); drożdże; cynamon; bułka tarta; sól; kakao; orzechy arachidowe