Ciasta
Ciasto ucierane z jabłkami
Opis produktu
Ciasto ucierane kakaowo-waniliowe z dodatkiem jabłek - proste, a pyszne. O bardzo mięciutkiej strukturze ciasta, idealne do szklanki mleka na podwieczorek.
Waga (1 szt): ok. 600g
Wymiary blachy (4szt): 30 cm x 40 cm
1 szt to 1/4 blachy
2 szt to 1/2 blachy
4 szt to całe ciasto
Składniki
Składniki alergiczne zaznaczone są w składach czcionką pogrubioną i podkreśloną.
Składniki: mąka pszenna typ 500; cukier puder; jajka; margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, słonecznikowy; woda; emulgatory: lecytyny słonecznikowe, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; preparat serwatkowy: mleko; sól; aromaty; kwas cytrynowy; witaminy A i D; barwniki: karoteny); kakao; mleko; jabłko prażone (jabłka, cukier, stabilizator: guma guar, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy); proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; mąka pszenna; substancja spulchniająca: difosforan disodowy)