

Opis produktu
Ciasto parzone, bardzo delikatne, napełnione masą budyniową zaspokoją nawet największych łasuchów.
Waga: 150g
Składniki
Składniki alergiczne zaznaczone są w składach czcionką pogrubioną i podkreśloną.
Składniki: mąka pszenna typ 500; budyń (cukier; woda; cukier puder; skrobia modyfikowana; mleko w proszku pełne; serwatka w proszku z mleka; substancja zagęszczająca E401; mleko w proszku odtłuszczone; stabilizator E450; sól; ekstrakty: z marchwi, kurkumy, krokoszu barwierskiego; aromaty); margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, słonecznikowy; woda; emulgatory: lecytyny słonecznikowe, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; preparat serwatkowy: mleko; sól; aromaty; kwas cytrynowy; witaminy A i D; barwniki: karoteny); jajka; woda; sól