Ciastka deserowe
Pani Walewska
Opis produktu
Kruche ciasto z bezą i kremem, a dla przełamania słodyczy - dżem porzeczkowy i orzechy włoskie.
Waga: 140g
Składniki
Składniki alergiczne zaznaczone są w składach czcionką pogrubioną i podkreśloną.
Składniki: mąka pszenna typ 500; jajka; mleko; masło (tłuszcz mleczny; tłuszcz palmowo-kokosowy; kremówka Bieruńska (mleko, śmietanka, tłuszcz roślinny); aromat; barwnik: karoteny); mąka ziemniaczana; margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, słonecznikowy; woda; emulgatory: lecytyny słonecznikowe, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; preparat serwatkowy: mleko; sól; aromaty; kwas cytrynowy; witaminy A i D; barwniki: karoteny); budyń waniliowy (skrobia ziemniaczana; skrobia kukurydziana; mąka pszenna; aromat; barwnik: kurkumina); proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; mąka pszenna; substancja spulchniająca: difosforan disodowy); mąka ziemniaczana; cukier waniliowy